Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sıva ustası Ali Dal'a şeref madalyası

Sıva ustası Ali Dal'a şeref madalyası

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da eşinin yanında öldürülen Nejdet Aydoğdu'nun eşine evini bağışlayan sıva ustası Ali Dal'a 'Üstün insan şeref madalyası' verildi.

Türkiye Astsubaylar Sendikası, Fransa'da yaşayan 38 yaşındaki sıva ustası Ali Dal'ın Ordulu şehit üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun doğacak olan bebeğine ev bağışlaması nedeniyle 'Üstün İnsan şeref madalyası' verdi. nbsp;Türkiye Astsubaylar Sendikası Genel Başkanı Ahmet Zengin, "Biz Türkiye Astsubaylar Sendikası olarak, bize insanlığımızı hatırlatan değerli bir kardeşimizi Sayın Ali Dal'ı burada misafir etmekten çok mutluyuz. Ali Dal bizlere bir şeyler öğretmiştir. İnsanlığı, fedakarlığı, başkaları için bu vatan için toprağa düşmüş şehitler için kendi öz varlıklarından, kendi nefsinden feda etmeyi ve kendisi için bu vatana her şeyi vakfetmeyi bize öğretmiştir" diye konuştu. nbsp;Konuşmanın ardından Genel Başkan Zengin tarafından Ali Dal'a, 'Üstün insan şeref madalyası' verildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...