Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaykur Rizespor ilk peşinde

/ Kaynak: DHA
Çaykur Rizespor ilk peşinde

SPOR Haberleri  / DHA

Çaykur Rizespor, milli maçlar nedeniyle ülkelerine giden 5 oyuncusundan yoksun hazırlandığı Başakşehir maçında galibiyet özlemine son vermek istiyor

Ligde 9 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor, aldığı galibiyetleri deplasman maçlarında elde etti. Sahasında oynadığı 4 maçın üçünde nbsp;berabere kalan yeşil mavililer 1' inde ise mağlup oldu. Bu sonuçlarla deplasman maçlarında 7 puan toplayan Çaykur Rizespor, sahasında sadece 3 puan alabildi. İstanbul Başakşehir maçında mutlak galibiyeti hedefleyen yeşil mavililer bu maçta özlemine son vermek istiyor.
FERAH: "EKSİK KADROYLA ÇALIŞTIK"
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, lige verilen arada İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini ifade etti. Aykut Ferah, şunları söyledi:
"Ali Adnan, Viera, Oboabona, Kweuke ve Holosko ülkelerinin milli takımlarına gitti. Buna sakatlıkların da eklenmesiyle hazırlıklarımızı eksik kadroyla sürdürmek zorun da kaldık. Özellikle Afrika'dan dönen oyuncularımız takıma son gün katıldı. Bu da bizim için büyük dezavantaj olacak. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen sahamızda Başakşehir maçını kazanmak istiyoruz. Sahamızda kazanmaktan başka çaremiz olmadığını biliyoruz."
Taraftarlarına da seslenen Aykut Ferah, "İlk defa gündüz maçı oynayacağız. Cumartesi gündüz maçları her zaman taraftar açısından kulüpleri memnun etmeyen maçlardır. Her şeye rağmen taraftarımızın bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Onların bize katacağı güçle rakibimizi yenerek ligde bu sezon sahamızda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...