Loto milyonerinin ofisine saldıranlar yakalandı

/ Kaynak: İHA
Loto milyonerinin ofisine saldıranlar yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Süper Loto'dan 11 milyon TL büyük ikramiyeyi kazanan Edirneli loto milyoneri hamal Fuat Özdemir'in iş yerine silahlı saldırıda bulunan 2 kişi yakalandı.

Edirne'de, geçtiğimiz Eylül ayında Süper Loto'dan 11 milyon TL büyük ikramiyeyi kazanan Edirneli loto milyoneri hamal Fuat Özdemir'in iş yerine silahlı saldırı düzenledikleri tespit edilen 2 kişi daha gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cumartesi günü Edirneli loto milyoneri Fuat Özdemir'in, iş yeri olarak kullanmak için kiraladığı ofisin bulunduğu iş merkezi önüne gelerek, 5 el ateş ettikleri ve kurşunlardan birisinin Özdemir'in ofis camına isabet ettiği olayın failleri oldukları belirlenen E.K. ve aracında bulunan G.G., polis ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu gözaltına alındı. E.K. ve G.G.'nin, Edirne Selimiye Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi. Öte yandan, geçtiğimiz Salı günü de yine aynı iş merkezinde bir başka silahlı saldırı olayı meydana gelmişti. Olayda, loto milyoneri Özdemir'in kiraladığı ofiste bulunan ve iş ortaklarından olduğu öğrenilen H.K., iş merkezi önünde bulunan A.E. ve Y.E.'ye ofis camından silahla ateş açmış, olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı. Olayın ardından polis ekipleri, ateş eden H.K. ve bir önceki silahlı saldırının da failleri oldukları tespit edilen A.E. ile oğlu Y.E.'yi gözaltına alarak, adliyeye sevk etmişti. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...