Sırplar Galatasaray taraftarına saldırdı

Sırplar Galatasaray taraftarına saldırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray-Kızılyıldız maçı öncesi konuk ekibin taraftarları, sarı kırmızılı taraftarların üzerine meşale ve taş atınca kavga çıktı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak Galatasaray-Kızılyıldız basketbol maçı öncesi konuk ekibin taraftarları, sarı kırmızılı taraftarların üzerine meşale ve taş attı. Galatasaraylılar'ın karşılık vermesi üzerine iki grup arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.


Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde bu akşam TSİ 20.00'de oynanacak Galatasaray-Kızılyıldız maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında gerginlik yaşandı.


Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşma öncesi Galatasaraylı taraftarların sıralandığı bilet gişesinin olduğu bölgeye ev sahibi takımın fanatikleri tarafından taş ve meşale atıldı.


Sarı kırmızılılar da buna karşılık verince iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Polis, biber gazı kullanarak olayların büyümesini önledi. Eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...