Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek'in oğlu sosyal medyayı salladı

/ Kaynak: İHA
Melih Gökçek'in oğlu sosyal medyayı salladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek katıldığı bir programda tarih ve Atatürk hakkında açıklamalar yapınca sosyal medyadan mesaj yağdı.

Osman Gökçek, "Erkan Tan ile Tartışalım" programında gazeteci-yazar Hüseyin Kocabıyık ile birlikte Türkiye gündeminin yanı sıra siyasette öne çıkan gelişmeleri de değerlendirdi. Osman Gökçek, yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili "Atatürk'ün ruhu terk ediliyor" eleştirilerinin anlamsız olduğunu ifade ederek, "Herkesin samimi olması lazım. Bu ülkede Atatürk'e saygısızlık yapanlar var ise üzülerek söylüyorum CHP'liler yapmıştır" dedi.


Canlı yayında İsmet İnönü'nün resminin bulunduğu paraları gösteren Gökçek, "Atatürk'e saygı yapılan hizmetle ve icraatla olur. İsmet İnönü paralardan Atatürk'ün resmini kaldırıp, kendi fotoğraflarını koydurmuştur. Atatürk'ün ruhunun gittiğini söyleyen zihniyetin yaptığı toplantılara bir bakın. Sağ tarafta Atatürk, sol tarafta İsmet İnönü. Atatürk'ü seven bir kişinin, İsmet İnönü'yü toplantılarında asması mümkün mü? Benim kanaatimce mümkün değil. Eğer bunu asıyorsa biraz riya yapmış oluyorlar" ifadesini kullandı.


Gökçek'in yayında olduğu sırada sosyal medyadan da "Osman Gökçek aynı babası gibi konuşuyor. Osman Gökçek senin tarihten zırnık kadar haberin yok.. Duayen tarihçi Osman Gökçek" şeklinde mesajlar yağdı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...