iPhone'da çift kamera sesleri

iPhone'da çift kamera sesleri

TEKNOLOJİ Haberleri

En çok kullanılan telefonlar arasında kendine yer eden iPhone'larda çift kamera olacağı ileri sürüldü

Birkaç gün önce ortaya atılan iddiada yeni nesil iPhone'da (Kimine göre 6S'te kimine göre 7'de) çift kamera sisteminin olacağı ve DSLR kalitesinde görüntüler sunacağı ileri sürüldü. Çift kamera yapılandırmaları gerçekten sıradan bir şey değildir. Bu yılın başlarında çıkan HTC One M8'deki Duo Camera derinlik özelliğine sahip. Ancak her durumda HTC'deki çift kamera sisteminin olması Apple'ın da yapacağı anlamına gelmiyor. Ancak ana tedarikçilerin birinde son günlerde hisseler arttı ve ortada garip bir olaylar olmaya başladı. En güzeli detaylara göz atalım.

Çift kameralı iPhone


Altek Co. çift kamera modellerinin seri üretiminde dünyanın en iyi tedarikçisi konumunda gibi duruyor. Bu teknoloji zaten HTC One M8'de görüldü. Altek sözcüsü 2015 yılında akıllı telefonlar üzerinde artan daha da artması beklenen çift kamera teknolojisini geliştirmek ve iyileştirmek niyetinde olduğunu söyledi.

Şimdi önemli noktaya geldik. Şirketin hisseleri çift kameralı iPhone dedikodularıyla birlikte dün %7 oranında arttı. Bu dalgalanma arkasından yabancı yatırımcılar da gündeme geldi. Bu yabancı şirketler daha fazla yatırım ve araştırma yapmak istiyor olabilir. Bu noktada kesinlik noktası Altek'in geliştirme ve pazara çift kamera modülü çıkarmak istediği kısmında. İlginç bir şekilde yorumlarda dipnot olarak yabancı bir şirketle, Altek'in gizli bir görüşme yaptığı söyleniyor. İsim çok tanıdık olabilir, aklınızdan Apple geçiyor belkide. Sonuç olarak 2015'te çift kameralı daha fazla akıllı telefon göreceğiz gibi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...