Sneijder Inter'e geri mi dönüyor?

Sneijder Inter'e geri mi dönüyor?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 10 numarası Sneijder'e atılan tweet ortalığı karıştırdı

Sarı Kırmızılı ekibe geldiği günden bu yana sergilediği başarılı futbol performansıyla göz kamaştıran yıldız futbolcu Wesley Sneijder transfer haberleri gündemden düşmek bilmiyor. Adı eski kulübü İnter ile anılan Wesley Sneijder attığı tweet ile olay oldu. İtalya Serie A ligi ekiplerinden İnter ile yeniden masaya oturan başarılı İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini takımın başına geçmesiyle beraber işin rengi iyice değişti. Hollandalı yıldız futbolcunun Mancini'ye Inter'deki yeni görevinde başarılar dilemesi üzerine, Inter'in resmi hesabı bu tweeti favorileri arasına ekledi. Milano kulübü daha sonra Sneijder'e "Merhaba, nasılsın? Hafta sonu derbi maçı var" diye mesaj yolladı.
Mancini'nin Inter'in başına geçmesinin ardından Sneijder'in de eski kulübüne döneceği dedikoduları, iki hesap arasındaki bu etkileşimle beraber daha da konuşulur hale geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...