Denizli: "Böyle olmaz"

Denizli: "Böyle olmaz"

SPOR Haberleri

Futbol duayeni Mustafa Denizli, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-0 mağlup karşılaşma sonrasında Prandelli'yi eleştirdi.

Futbol duayeni Mustafa Denizli, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-0 mağlup karşılaşma sonrasında yaptığı yorumda, "Cesare Prandelli bugün de Anderlecht maçını düşündük diyebilir" dedi.


Mustafa Denizli'nin Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması sonrasında Lig TV'de yaptığı yorumlardan satır başları şu şekilde; nbsp;

CESARE PRANDELLI

Rotasyon böyle olmaz. Rotasyon eşitler arasında olur... Cesare Prandelli bugün de Anderlehct maçını düşündük diyebilir.


'TELLES TAKINTISI VAR BENDE'
Geçen hafta Portekiz milli takımının maçını izledim. Bosingwa takımın tartışmasız en iyisiydi. Telles takıntısı var bende... Bugün Bosingwa karşısında Telles tercih edilseydi hem onu karşılar hem de ileri çıkışlarıyla Bosingwa'yı tedirgin eder ve bu kadar kolay çıkmasını engellerdi. Galatasaray'da Hakan Balta soldan bir kez çıktı bir daha da kimse o bölgeyi kullanmadı.


'CHEDJOU BALTA'YA BAĞIRIYOR... OLMAZ'
Chedjou kaç senedir Galatasaray'da? Karşılaşmanın ilk yarısında takımın kaptanlığını yapan Hakan Balta'ya bağırıyor. Olmaz.


'SEMİH MİLLİ STOPER...'
Koray daha 20'li yaşlarda, gelişime açık. Ama öyle bir derinlik var ki milli stoper Semih Kaya'yı yedeğe bakıyorsun. Stoper için kriterler vardır. Tek hamleli mi değil mi? Koray'ın bu verileri yeterliyse oynatırsın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...