Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kobanili kadınlara Hülya Avşar morali

Kobanili kadınlara Hülya Avşar  morali

GÜNDEM Haberleri

Suruç'taki mülteci çadırlarını ziyaret eden sanatçı Hülya Avşar, Kobanili kadınlardan büyük ilgi gördü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kobanili sığınmacılar için başlatılan yardım kampanyasına Türkiye İş Kadınları Derneği de geçtiğimiz günlerde bin elektrikli ısıtıcı ile destek verdi. TİKAD yönetim kurulu üyeleri Kezban Hatemi, Zehra Neşelavak, Nilüfer Bulut, Demet Sabancı, Esra Öztürk ile şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Şanlıurfa'ya geldi. Jandarmalar eşliğinde Suruç'a geçen ve kaymakam Abdullah Çiftçi tarafından karşılanan heyet, AK Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte Aligör Mahallesi'ndeki Merkez Yatılı İlköğretim Okulu'nda barınan Suriyelileri ziyaret etti.

Kobanili kadınlara Hülya Avşar  moraliAvşar, ziyaret ettiği Suriyeli kadınlarla Kürtçe "Ben Kürt kızıyım" diyerek bir süre sohbet etti. Bölgedeki çalışmaların kıyaslanması üzerine yaşanan kısa süreli tartışmanın arasına giren Hülya Avşar, "Burada insani yardım için bulunuyoruz. Bu yüzden burada siyaset yapmayın. Siyaset tınne (yok)" diyerek ortamı yumuşattı. Heyet, kadınlara ve çocuklara hediye dağıttıktan sonra Şanlıurfa'ya hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...