Albayrak: Hocamızın arkasındayız

Albayrak: Hocamızın arkasındayız

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Trabzonspor karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından net bir mesaj verdi.

Taraftardan destek isteyen Albayrak, Cesare Prandelli ile yola devam edeceklerini belirterek, "Hocamızın arkasındayız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum. Ben de tribünlerden geldim ama zor zamanda taraftarlarımız bizimle olsun. Biraz daha sağduyulu olmaları lazım. Bu çocuklar bizi 2 sene şampiyon yaptı, yine yapacaklar" dedi. G.Saray Başkan Yardımcısı, "Futbolcularımızı yuhalamak taraftarımıza yakışmıyor. Bir futbolcuyu bir maçlık performansa göre eleştirmek olmak. Ben gece 4'te yattım. Nice olaylar ile uğraşıyoruz. Ayakta duracak halim yok ama görevimiz bu. Galatasaray için uğraşıyoruz. İçim yanmıyor mu, herkesten çok yanıyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...