Tuğçe için sessiz eylem

Tuğçe için sessiz eylem

DÜNYA Haberleri

Tacize uğrayan Alman kızlara yardım etmek isterken Sırp gençlerin saldırısı sonucu beyin kanaması geçiren Tuğçe Albayrak için sessiz eylem düzenlendi.

Tacize uğrayan Alman kızlara yardım etmek isterken Sırp gençlerinin saldırısı sonucu beyin kanaması geçiren Tuğçe Albayrak'ın yakınları ve arkadaşları, olayın meydana geldiği restoranın önünde 'sessiz eylem' düzenledi. Tuğçe'nin arkadaşları, saldırının yaşandığı bölgeye çiçek bıraktı. Eyleme Hessen Eyaleti Milletvekili İsmail Tipi de katılarak destek verdi. Tuğçe'nin Almanya'da cesaretin sembolü haline geldiğini ifade eden Tipi, "Restoran görevlileri olaya müdahale etmeleri gerekirken seyirci kaldıkları için Tuğçe şu anda yasam savaşı veriyor. Görevlilerin polisi aramaları gerekirdi. Tuğçe insanlık görevini yerine getirdiği için halen yoğun bakımda tutuluyor" dedi.

Kaynak: Sabah Avrupa

Tuğçe için sessiz eylem
Tuğçe için sessiz eylem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...