Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'dan 'Sarı-Kırmızılı' taraftara teşekkür

Trabzonspor'dan 'Sarı-Kırmızılı' taraftara teşekkür

SPOR Haberleri

Deplasmanda dün Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, maçta gösterdikleri centilmenlikten dolayı sarı - kırmızılı yönetim ve taraftara teşekkür etti

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, maçta gösterdikleri centilmenlikten dolayı sarı - kırmızılı yönetim ve taraftara teşekkür etti. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzu ve takımımızı Arena Stadı'nda en iyi şekilde ağırlayan Galatasaray Yönetim Kurulu'na ve maç sonunda takımımızı Fair Play ruhu çerçevesinde centilmence alkışlayan Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederiz" denildi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesi sonrası göreve gelen Ersun Yanal ile bu hafta deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, 945 gün sonra "üç büyükler" karşısında galibiyet hasretine son vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...