Manchester United, savunma için servet değerinde para ayırdı

/ Kaynak: DHA
Manchester United, savunma için servet değerinde para ayırdı

SPOR Haberleri  / DHA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United gelecek sezonki savunmasını güçlendirmek için transfere tam 100 milyon pound bütçe ayırdı.

ManU hedefindeki isimler ise Avrupa futbolunun en iyi savunmacıları. Sir Alex Ferguson'un menajerliği bırakmasından beri eski başarılı günlerini arayan Manchester United, her ne kadar 2 yıl içinde transfere 250 milyon pound harcasa da futbolda istenilen başarı bir türlü gelmedi. Tecrübeli menajer Ferguson'dan sonra David Moyes'e emanet edilen Manchester United tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşadı ve Premier Ligi 7. sırada bitirdi. 2014-2015 sezonuna Hollandalı menajer Louis van Gaal ile başlayan ManU bir çok yıldız oyuncuyu transfer etmesine rağmen Premier Lig'de sezona beklenen iyi başlangıcı yapamadı. Arjantinli Di Maria, Kolombiyalı yıldız forvet Falcao gibi isimler ile hücum hattını kuvvetlendiren Manchester United defansında yaşadığı sorunları ile 14.haftası geride kalan Premier Lig'de yediği 16 gol ve topladığı 25 puan ile 4. sırada. nbsp;İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester United, nbsp;Hollandalı menajer Louis van Gaal'ın şimdiden hazırladığı önümüzdeki sezonun transfer listesi için çalışmalara başladı. Özellikle savunma hattı için düşünülen transferler için ayrılan miktar 100 milyon pound. Servet değerindeki bu rakam için listede yer alan isimler ise Dortmund'un Alman savunmacısı Mats Hummels, Athletic Bilbaolu Aymeric Laporte , Atletico Madrid'in takım kaptanı Urugaylı Diego Godin ve Southampton'dan İngiliz sağ bek Nathaniel Clyne.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...