Beşiktaş Kulübü'nden taraftara uyarı

Beşiktaş Kulübü'nden taraftara uyarı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü'nden açıklama: Taraftarlarımızın fair-play ruhu içerisinde tribünde centilmenliklerini sergileyeceklerine olan inancımız tamdır

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'de yarın Konya'da Trabzonspor ile yapacağı maç öncesi taraftarına bazı konularda uyarılarda bulundu. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, çok sayıda siyah-beyazlı taraftarın birçok ilden maça geleceği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı: "Konya'ya gelecek taraftarlarımıza, trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını, aşırı hız yapmamalarını ve yollarda dikkatli olmalarını önemle hatırlatırız. Konya Büyükşehir Stadı'nda yaşanacak futbol şölenine gelerek Beşiktaşımızı destekleyecek tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Taraftarlarımızın fair-play ruhu içerisinde tribünde centilmenliklerini sergileyeceklerine olan inancımız tamdır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...