Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz Bingöl'e bu sözlerle sahip çıktı!

Yavuz Bingöl'e bu sözlerle sahip çıktı!

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ASKON toplantısında son günlerde eleştiri oklarının hedefi olan Yavuz Bingöl'e sahip çıktı.

Erdoğan, ASKON'un toplantısında söz aldı. Gündemdeki gelişmelere ilişkin açıklamalarının ardından Yavuz Bingöl'e yönelik eleştirilere değinen Erdoğan, Bingöl'ün linç edilmek istendiğini belirteren sanatçıyı savundu.
nbsp;
İşte Erdoğan'un ASKON'daki o açıklamaları:
nbsp;On yıllar boyunca fikir özgürlüğü dediler, mahalle baskısından şikayet ettiler. Şu anda kimin nerede durduğu ortaya çıkıyor. Biz sabrettik. nbsp;30 Ağustos'ta Yavuz Bingöl'le Yemen Türküsü'nü söyledik. Ona söylemediklerini bırakmadılar. Şu anda Türkiye'nin bu büyük sanatçısını linç etmek için ellerindeki her vasıtayı kullanıyorlar. Nasıl olur da Erdoğan'la aynı fotoğraf karesine girersin diye. Böyle bir zihniyet olabilir mi? nbsp;Bütün sanatçılar sizin gibi düşünmeye mecbur mu?
"RUH KÖKÜ SAKAT TİPLER"
Değerli yazarımız Alev Alatlı'ya da bunu yaptılar. Akil İnsanlar Heyeti'ndeki bir çok sanatçıya da bunu yaptılar
Ahmet kaya'nın bu ülkeden mahsun ayrılışıyla yüreğimiz yandı Çatallarla, porselen tabaklarla neler yaptıklarını, ödül töreninden nasıl kovduklarını hatırlayın.. Ertesi gün her türlü hakaret yazısını yazanlar, şimdi de yazmadım diyenler ruh kök sakat tipler. Hala aynı şeyleri yazıyorlar.
"SANATÇILARIMIZA AÇIK AÇIK SESLENİYORUM"
Sanatçılarımıza açık açık sesleniyorum. Cesur olun. Hiçbir sanatçımızın linç edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Biz gayret edeğiz ama tevfik Allah'tan. Rehavete de hiçbir zaman girmeyeceğiz. nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...