Balıkesirspor'a moral kahvaltısı

/ Kaynak: DHA
Balıkesirspor'a moral kahvaltısı

SPOR Haberleri  / DHA

BALIKESİR Emniyet Müdürü Feridun Boz, bu akşam, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Balıkesirsporlu futbolculara moral kahvaltısı verdi

Polisevi'ndeki kahvaltıya Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sanayi, ticaret odası, ticaret borsası başkanları ve işadamları ile daire müdürleri katıldı. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Emniyet Müdürü Boz'a teşekkür ederken, futbolcular, Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi de yenmek istediklerini dile getirdi.
Balıkesirspor'a moral kahvaltısı

Emniyet Müdürü Boz, "Bütün arkadaşlarımız Balıkesirspor karşılaşmalarında görev alıyor. Futbolcu ve yöneticilerle bir araya gelmeyi arzu ettiler. Biz de bir kahvaltı verdik. Şehrin yöneticilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve işadamlarını da davet ettik. keyifli bir kahvaltı oldu" dedi.
Balıkesirspor'a moral kahvaltısı

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...