Aslan yeni hocasının eski takımı karşısında

/ Kaynak: İHA
Aslan yeni hocasının eski takımı karşısında

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilen Hamza Hamzaoğlu, ilk maçına bugün çıkıyor. Galatasaray'ın rakibi Hamzaoğlu'nun eski takımı Akhisar Belediye.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında bugün Akhisar Belediye ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mesut Carık. Karşılaşmada Kutluhan Bilgiç ve Bayram Başkan da ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.


LİGDEKİ 5. RANDEVU
Tarihinde ilk kez 2012-13 sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazanan Akhisar Belediyespor ile Galatasaray daha önce dört kez karşı karşıya geldi. 2012-2013 sezonunda oynanan karşılaşmaları Galatasaray, İstanbul'da 3-0, deplasmanda 2-1 kazanırken; geçtiğimiz sezon Manisa'da oynanan karşılaşmadan ev sahibi ekip 2-1 galip ayrılırken, İstanbul'daki karşılaşma ise Galatasaray'ın 6-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti.


İLK MAÇ ESKİ TAKIMINA
1991 ile 1995 yılları arasında Galatasaray formasını başarı ile taşıyan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'la ilk lig maçında Akihsar Belediyespor ile karşılaşacak. 2011 ile 2014 yılları arasında Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Manisa ekibi ile çıktığı 68 Süper Lig maçında 23 galibiyet, 17 beraberlik ve 28 mağlubiyet aldı.


ASLAN'IN EV PERFORMANSI
Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı ile beraber iç sahadaki altıncı maçına çıkacak. Daha önce oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray, son olarak Türk Telekom Arena'da Trabzonspor ile karşılaşmış ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.


HEP TEK FARKLI KAZANDI
Ligin ilk haftasında Bursaspor'u deplasmanda 2-0'la geçen Galatasaray, daha sonra ligde kazandığı tüm maçlarda tek farklı galibiyetler elde etti. Bu maçların beş tanesinden 2-1'lik skorlarla ayrılan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanından ise 1-0'lık galibiyetle dönmüştü.


KONUK EKİP 8. SIRADA
11 maç sonunda topladığı 16 puanla 8. sırada bulunan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Akhisar Belediyespor, oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Manisa ekibi deplasmanda oynadığı, 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti.


MELO YOK
Hafta için oynanan Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Felipe Melo, Akhisar Belediye karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekip ise sarı kart cezalısı olan Bilal Kısa'dan yoksun mücadele edecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...