Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman, 'Kornerden gelen gol, bizi hem skora hem de doğru oyuna itti'

/ Kaynak: AA
Aykut Kocaman, 'Kornerden gelen gol, bizi hem skora hem de doğru oyuna itti'

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-0 yendikleri Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin açıklama yaptı

Kornerden gelen gol, bizi hem skora hem de doğru oyuna ittimaçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iç sahada oynayacakları son 3 maçın ikisinin Galatasaray ve Beşiktaş olduğunu anımsattı.
Mersin İdmanyurdu maçının stratejik anlamda büyük önem taşıdığını belirten Kocaman, Mersin İdmanyurdu maçının mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunu söyledi.
Maça bu duygu ve düşüncelerle başladıklarını belirten Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İlk 15 dakikalık periyottan sonra Mersin İdmanyurdu biraz daha oyununu bize kabul ettirdi. Oyun hızlı ataklara doğru dönünce, ilk yarı sahada tam Mersin İdmanyurdu'nun istediği şeyler oldu. Genel anlamda gidişat Mersin İdmanyurdu'nun istediği gibi gitti. İkinci yarı bunu toparlanacağımızı kendi oyunumuzu rakibe kabul ettireceğimizi söyledik."
Kocaman, ikinci yarının ilk 15 dakikasından sonra nispeten oyunu biraz daha dengelemeye çalıştıklarını dile getirerek, "Kornerden gelen gol, bizi hem skora hem de doğru oyuna itti. Golden sonra hem oyuncu eksikliği aynı zamanda ikinci golü de bulmamız o andan itibaren bütün ibreleri lehimize çevirdi" dedi.
Mersin İdmanyurdu cephesi
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da bugüne kadar deplasmanda oynadıkları en iyi oyunu sergilediklerini ifade etti.
Yedikleri golün kendilerine yakışmadığını vurgulayan Çalımbay, duran toptan gol yememeleri gerektiğine dikkati çekti.
Çalımbay, gole kadar Torku Konyaspor'un pozisyonu olmadığını işaret ederek, "Bugün mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Çünkü ikinci yarıya iyi başlamıştık. Bizim güzel pozisyonlarımız vardı. Şanssızlıklar üst üste gelince, girdiğiniz pozisyonları da değerlendiremeyince bunlar oluyor. Ancak hakemleri anlamıyorum. Çok basit bir kırmızı kart verdi. Kırmızı kart olması için rakip oyuncunun ayağına çok sert basması ya da ağır bir faul yapması gerekiyor. Acaba bu kırmızı kartı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a verebilir mi? Bunu merak ediyoruz. Ancak hakemler Anadolu takımı olunca rahatlıkla her şeyi yapabiliyor" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...