Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hazır suyun içinden öyle bir cisim çıktı ki!

/ Kaynak: İHA
Hazır suyun içinden öyle bir cisim çıktı ki!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bakkaldan hazır su alan bir vatandaş, şişenin içindeki metal cismi görünce büyük şok yaşadı.

Muhasebeci Ahmet Hatipoğlu, işe giderken su almak için bakkala girdi. Hazır suyu dolaptan çıkartan Hatipoğlu, kasaya giderken şişenin içinde bir cisim olduğunu fark etti.

Hatipoğlu, şişenin içine dikkatli baktığında cismin bir kısmı yuvarlak, diğer kısmı kesici olan metal olduğunu anladı. Şişeyi alarak yetkililere ulaşmaya çalışan genç muhasebecinin tüm çabaları sonuçsuz kaldı.

Suyu aldığında bir ses duyduğunu belirten Ahmet Hatipoğlu, "Kapağı açtıktan sonra suyu diğer elime aldım. Bu sırada içinden bir ses geldiğini hissettim. Baktığımda şişenin içinde makine dişlisine benzer bir metal gördüm. Daha sonra market sahibine bıraktım. Market sahibi firmaya ulaştı.

Firmadan gelen arkadaş 'şişeyi bize verin, biz gerekeni yapalım' demiş. Ancak şişeyi firmaya vermedim. İşlerimin yoğunluğundan dolayı ilgilenemedim ama savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. İnsanların sağlığının hiçe sayıldığını gördüm. Bu firmaya gerekli belgeleri veren kurum ve kuruluşları da şikayet edeceğim. Noter ile görüştüm. Noter direk savcılığa başvuru yapılacağını ve bu konu da bilirkişinin atanacağını bildirdi" dedi.
Hazır suyun içinden öyle bir cisim çıktı ki!
Hatipoğlu, olayın yaşanmasının ardından hazır su tüketemediğini vurgulayarak, "Ben kaç aydır hazır su tüketemiyorum. Şuan benim yerimde 5-6 yaşlarında bir çocuk olsaydı ve yanlışlıkla içseydi neler olacağını metalin sivri ucundan anlaşılıyor. Veya görme engelli bir vatandaş aldı ve market sahibinin de dikkatsizliğine geldi, neler olacağını onların vicdanına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...