Süper Lig Puan Durumu 2014 (MAÇ SONUÇLARI)

Süper Lig Puan Durumu 2014 (MAÇ SONUÇLARI)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig maç heycanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki Süper Lig Puan Durumu ne durumda, işte maç sonuçları ve puan durumu.

Spor Toto Süper Lig maç heycanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki Süper Lig Puan Durumu ne durumda, işte maç sonuçları ve puan durumu. Kartal, Rotasyonla kazanıyor: Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, futbolcularından maksimum verim alıyor. 31 kişilik kadroyu bu sezon 3'ü kaleci 23'e düşüren Hırvat hoca, riskin meyvesini başarılı saha sonuçlarıyla topluyor. Bilic'i istatistikler de doğruluyor. 10 maç ve üzerinde forma giyenlerin sayısı Kartal'da 18, Trabzonspor'da 15, Galatasaray'da 14, Fenerbahçe'de 8. Türkiye Kupası F Grubu'na, Sarıyer'i deplasmanda 4-0 yenerek başlayan Beşiktaş'ta, gençlerden sadece Atınç Nukan ilk 11'de ter döktü. Ümit Karaal, Furkan Yaman ve Tugay Kaya'ya ikinci yarıda şans veren Slaven Bilic, rotasyonu kısıtlı tuttu. Daha önceki beyanatında turnuvayı ciddiye aldıklarını, A2 takımındakiler yerine Atınç gibi isimlere fırsat tanıyacağını belirten Hırvat teknik adamın tercihi, mevcut kadronun yapısına ışık tuttu.

Süper Lig Puan Durumu 2014 (MAÇ SONUÇLARI)

Geçtiğimiz yılı 31 öğrencisiyle geçiren Bilic, 2014-15 sezonunda 3'ü kaleci 23 oyuncuya 'yeterli' dedi. Girdiği bu riskin meyvesini de yeşil zemindeki uyumla topladı. Siyah-Beyazlılar, bugüne dek 11'i Süper Lig, 2'si Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme, 2'si Devler Ligi play-off'u, 5'i Avrupa Ligi ve 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 21 karşılaşmaya çıktı. Tam 18 ismin 10 maç ve üzerinde forma giydiği Kartal, bu alanda rakiplerine fark attı. Aynı rakam, futbolcu bazında Trabzon-spor'da 15, Galatasaray'da 14, Fenerbahçe'de 8. nbsp;

Süper Lig Puan Durumu 2014 (MAÇ SONUÇLARI)

İstikrarlı 11'iyle dikkati çeken Slaven Bilic, güvendiği talebeleri iyi performans sergilediğinde mutluluk duyuyor. Mevcut ekipte, kalitenin yükseltilmesinin önemini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, değişimlerde herkesin kendini değerli hissettikleri kanaatinde. Sürekli oynamayanların yüzünün asılmasını doğal karşılayan 46 yaşındaki taktisyenin forvet hattına yönelik tespiti stratejisini özetliyor: "Demba Ba mükemmel bir forvet. Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'u pastanın üstündeki çilek gibi görmek lazım." Sakat ve cezalıların çokluğunda altyapıdan takviyeden başka seçeneği bulunmayan Bilic, Kerim Frei Koyunlu gerçeğini de özellikle hatırlatıyor: "Alternatiflerin çoğalmasını elbette isterim. Kulübün finansal gerçeklerini unutmamak lazım. 30 oyuncu istihdam edemeyiz. Ayrıca ofansı takviye etseydik Kerim bu süreleri alamazdı." Tahkim'den Pektemek'e müjde Tahkim Kurulu, PFDK'nın, Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'e verdiği iki maçlık men cezasının birini, 1 yıl erteledi. Uygulamanın tayininde isabetsizlik bulunmadığı gerekçesiyle Siyah-Beyazlı kulübün itirazı reddedildi. 'Yaptırımın ertelenmesi' talebi ise kabul edildi. Türkiye Kupası'nda önceki gün Sarıyer ile oynanan karşılaşmada forma giymeyen tecrübeli futbolcu, Süper Lig'in 12'nci haftasında yarın Konya'da yapacakları Trabzonspor müsabakasında ter dökebilecek.
Süper Lig Puan Durumu 2014 (MAÇ SONUÇLARI)



Galatasaray – Akhisar Belediyespor


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediye ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki karşılaşma, 6 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 21.45'te başlayacak.
nbsp;
Ligde 5. Randevu nbsp;
Tarihinde ilk kez 2012-13 sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazanan Akhisar Belediyespor ile Galatasaray daha önce dört kez karşı karşıya geldi. 2012-2013 sezonunda oynanan karşılaşmaları Galatasaray, İstanbul'da 3-0, deplasmanda 2-1 kazanırken; geçtiğimiz sezon Manisa'da oynanan karşılaşmadan ev sahibi ekip 2-1 galip ayrılırken, İstanbul'daki karşılaşma ise Galatasaray'ın 6-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti. nbsp;


Hamza Hamzaoğlu: İlk Lig Maçında Eski Takımına Karşı nbsp;
1991 ile 1995 yılları arasında Galatasaray formasını başarı ile taşıyan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'la ilk lig maçında Akihsar Belediyespor ile karşılaşacak. 2011 ile 2014 yılları arasında Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Manisa ekibi ile çıktığı 68 Süper Lig maçında 23 galibiyet, 17 beraberlik ve 28 mağlubiyet aldı.


Türk Telekom Arena'da Galatasaray
Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı ile beraber iç sahadaki altıncı maçına çıkacak. Daha önce oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray, son olarak Türk Telekom Arena'da nbsp;Trabzonspor ile karşılaşmış ve karşılaşmanda 3-0 mağlup ayrılmıştı. nbsp;


Tek Farklı Galibiyetler nbsp;
Ligin ilk haftasında Bursaspor'u deplasmanda 2-0'la geçen Galatasaray, daha sonra ligde kazandığı tüm maçlarda tek farklı galibiyetler elde etti. Bu maçların beş tanesinden 2-1'lik skorlarla ayrılan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanından ise 1-0'lık galibiyetle dönmüştü.


Akhisar Belediyespor Sekizinci Sırada nbsp;
11 maç sonunda topladığı 16 puanla 8. sırada bulunan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Akhisar Belediyespor, oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Manisa ekibi deplasmanda oynadığı, 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti.


Melo Cezalı
Hafta için oynanan Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Felipe Melo, Akhisar Belediye karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekip ise sarı kart cezalısı olan Bilal Kısa'dan yoksun mücadele edecek. nbsp;
nbsp;
Maçın Hakemi nbsp;
Ankara bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım, Galatasaray – Akihsar Belediyespor maçında düdük çalacak. Bu sezon ligde beş maçta görev yapan Yıldırım, Galatasaray'ın son olarak geçtiğimiz sezon Arena'da Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçı yönetmişti. nbsp;Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Asım Yusuf Öz yaparken, Mesut Carık maçın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmada Kutluhan Bilgiç ve Bayram Başkan da ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.


Spor Toto Süper Lig'de 12. Hafta
6 Aralık Cumartesi:
13.30 Torku Konyaspor-Mersin İdmanyurdu (Konya Büyükşehir Torku Arena)
16.00 Gençlerbirliği-Gaziantepspor (Ankara 19 Mayıs)
18.45 Balıkesirspor-Fenerbahçe (Balıkesir Atatürk)
21.45 Galatasaray-Akhisar Belediyespor (Türk Telekom Arena)


7 Aralık Pazar:
13.30 Çaykur Rizespor-Kardemir Karabükspor (Yeni Rize Şehir) nbsp;
13.30 Bursaspor-Kasımpaşa (Bursa Atatürk) nbsp;
16.00 Eskişehirspor-İstanbul Başakşehir (Eskişehir Atatürk)
19.00 Beşiktaş-Trabzonspor (Konya Büyükşehir Torku Arena)


8 Aralık Pazartesi:
19.00 Sivasspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor (Sivas 4 Eylül)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...