Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo rekorları alt üst etti!

Ronaldo rekorları alt üst etti!

SPOR Haberleri

Real Madrid, sahasında Celta Vigo'yu 3-0 yenerken, üç golü de Cristiano Ronaldo attı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 14. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da oynadığı maçta Celta Vigo'yu 3-0 yendi. Karşılaşmada Real Madrid'in gollerini Cristiano Ronaldo kaydetti.

Maçın ilk yarısında Ronaldo'nun penaltı golü ile öne geçen Real Madrid, devre arasına 1-0 üstünlükle gitti. İkinci yarı skorun verdiği avantajla daha etkili bir oyun ortaya koyan ve Ronaldo ile 2 gol daha bulan Madrid temsilcisi 3 puanı kazandı.

La Liga'da puanını 36'ya yükselterek liderliğini koruyan Real Madrid, arka arkaya 18. maçını da kazanarak, Barcelona'ya ait arka arkaya en fazla maç kazanma rekorunu egale etmiş oldu. nbsp;36. (pen.), 65. ve 81. dakikalarda fileleri havalandıran Portekizli yıldız, La Liga'daki 200. golünü atmanın sevincini yaşarken, 23. kez hat-trick yaptı ve lig tarihinin en çok hat-trick yapan oyuncusu unvanını aldı. Ronaldo ayrıca 13. maçında 23. golünü atarak da önemli bir başarıya imza attı. nbsp;

La Liga'da Cordoba, deplasmanda Atletico Bilbao'yu 1-0 yenerek bu sezon ilk galibiyetini alırken, Atletico Madrid de Elche'yi deplasmanda Gimenez ve Mandzukic'in golleri ile 2-0 mağlup etti.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...