Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti halkın nabzını tuttu

AK Parti halkın nabzını tuttu

GÜNDEM Haberleri

Seçmenin yüzde 88'i, Davutoğlu'nun genel başkanlığını kabullendi. Oy oranı yüzde 48.6. AK Partililer, cumhurbaşkanlığı sarayından rahatsız değil.

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye genel başkan olmasının ardından ilk kapsamlı anket sonuçları ortaya çıktı. AK Parti yönetiminin her ay yaptırdığı 'Gündem' başlıklı kamuoyu yoklamasından çıkan sonuçlar dikkat çekici. AK Partili seçmenin yüzde 88'i, Davutoğlu'nun genel başkanlığını kabullenmiş durumda. Bu oran, toplam seçmende yüzde 42. Davutoğlu'na AK Parti seçmeni dışında en çok MHP seçmeni sıcak bakıyor. Partinin son oy oranı yüzde 48.6. AK Parti seçmeninde 'yolsuzluk yapıldı' algısı yok. Cumhurbaşkanlığı sarayı konusunda da rahatsızlık söz konusu değil. Öte yandan, Davutoğlu'nun kurmayları genel seçimler için strateji oluşturma çalışmalarına başladı. Bugüne kadar vatandaşın "Erdoğan değil Tayyip" diyerek oy verdiğini hatırlatan AK Parti kurmayları, önümüzdeki seçimlerde Davutoğlu'nun 'Hocalığını' ön plana çıkaracak. Parti kurmayları, "Muhalefet, 'emanetçi' algısı oluşturmaya çabalıyor. Fakat Erdoğan'dan sonra Davutoğlu performansıyla arayı kapattı. Farklı olduğunu gösteriyor. Yavaş yavaş dili oturuyor" dedi.

YÜCEL KAYAOĞLU

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...