Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamza Hamzaoğlu: Terim'den öğrendim

Hamza Hamzaoğlu: Terim'den öğrendim

SPOR Haberleri

"Coşkulu futbolu Fatih Terim'den öğrendik. Taraftar böyle futbol istiyor. Oyuncularım-daki bu bağlılık sürerse başarı gelir"

Galatasaray'ın başında ilk Süper Lig maçından galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Bir haftada çok şey değiştirmemiz mümkün değildi. Oyuncular önceden tek tek bir şeyler yapmaya çalışıyorlardı ama şimdi birlikte çalışıyorlar. Takım olarak hareket ediyoruz, bu da farklılık getirdi" açıklaması yaptı. "Hayallerimin takımındayım. G.Saray'da olmak çok önemli. Burada başarılı olmak daha önemli" vurgusu yapan Hamza hoca, "Oyuncularımın saha içi ve dışı bağlılıkları beni çok mutlu ediyor. Böyle devam ederse başarı gelir. Coşkulu futbolu Fatih Terim'den öğrendik. Çırak ustadan öğrenir. Taraftar böyle futbol istiyor" şeklinde konuştu. Hamzaoğlu, "Transfer değil, mevcut oyuncularımızı kazanmak istiyoruz. Sneijder'in oyunundan memnunum. Burak yeni yerinde iyiydi ama yeterli değil" derken, "Arsenal maçı prestij için önemli. Kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı. nbsp; nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...