Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli: Emenike'nin sorunu psikolojik

Mustafa Denizli: Emenike'nin sorunu psikolojik

SPOR Haberleri

Başarılı teknik hoca Mustafa Denizli, Fenerbahçe'nin mutsuz bir takım olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin sıkıntılar yaşadığını ifade eden Denizli, "Böyle oynarsa bırak 7­8 puan farkı, lider bitirir mi onu sorgulamak lazım. Yani hadise sadece Beşiktaş maçından sonra Fenerbahçe'de iyiye giden bir şey yok. Fenerbahçe bir sıkıntı yaşıyor bu net. Ancak bu sıkıntının ne olduğunu benim bilmem elbette pek mümkün değil. Özetle söylersem, bu maçta atan da tutan da ben de hiç bir şey anlamadım." dedi.


"EMENIKE'NIN SORUNU PSİKOLOJİK"
Emeneike'nin psikolojik sorunu olduğunu dile getiren Denizli, "Demek ki hocasının taleplerini karşılamamış! Emenike, gücüyle iş yapan bir futbocu. Eski Emenike olmadığı da kesin. Ama fizik sorunundan mı yoksa psikolojiden mi, bilemem. Çünkü bu ikisi de artı olunca bir şey ifade eder. Anladığım, Emenike'nin fiziki problem yok ama psikolojisi ekside. F.Bahçe Emenike'ye mecbur." şeklinde konuştu.
Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...