Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSE, 149 personel alacak

/ Kaynak: AA
TSE, 149 personel alacak

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Standardları Enstitüsü'ne (TSE) 149 personel alınacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TSE merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü sınavla 3 denetçi yardımcısı, 117 TSE uzman yardımcısı, 25 tekniker ve 4 memur olmak üzere toplam 149 personel alınacak.Sözlü sınava katılmak isteyen adaylar, 22 Aralık 2014-7 Ocak 2015 tarihlerinde Enstitünün resmi internet sitesinde yer alan (http://www.tse.org.tr) başvuru formuyla özgeçmişlerini oluşturarak fotoğraf ve mezuniyet belgelerini elektronik ortama aktararak başvurularını gerçekleştirecek. Sınava girme hakkı kazanan adaylar, 12 Ocak 2015'te Enstitünün resmi internet sitesinde ilan edilecek. İlanda ayrıca sözlü sınav tarihleri belirtilecek. Sınavda başarılı sayılabilmek için komisyon başkan ve üyelerinin 100 tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalaması en az 70 olacak.
Sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 5 iş günü içinde dilekçeyle ilgili komisyona itiraz yapılabilecek. İtirazlar, ilgili komisyon tarafından en geç 10 iş günü içinde incelenecek ve sonuç ilgiliye yazılı bildirilecek.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...