Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Yıldırım'dan bomba açıklama

/ Kaynak: DHA
 Bülent Yıldırım'dan bomba açıklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, Türkiye'de başka paralellerin olduğunu söyledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım "İsrailli bakan orada bağırıyor, burada birileri harekete geçiyor. Başka paraleller de var. Uluslararası mahkemeye bilgi göndermeyen truva atları da var halen. Onlar da tespit edilecek inşallah. Onların o eski paralelle ilgisi yok. Türkiye'nin içerisinde başka paraleller de var. Her şeyi bir yere yüklemeyin. Bu sözüme dikkat edin. Başka paraleller de var" dedi.
İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından Kültepe Kültür Merkezi'inde düzenlenen "Adanmış Gençlik ve Şehit Furkan Doğan" konulu programda konuşan Yıldırım, Türkiye ile İsrail ilişkilerini dair önemli tespitlerde bulundu.
Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Türkiye'den istediği bazı belgelerin mahkemeye gönderilmediğini kaydeden Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:


nbsp;BELGELERİ GÖNDERMEDİLER
"Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a rağmen görevli bazı bürokratlar mahkemenin Türkiye'den istediği bazı belgeleri göndermediler. Bunların başında da Feridun Sinirlioğlu bulunuyor. Kendisine de bunu soracağız. 'Bu belgeleri sen mi göndermedin yoksa başkası mı' diye. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın takipçisi olduğu bir davada, kendisini halktan, Cumhurbaşkanı'ndan, Başbakandan ve adaletten üstün gören bu bürokratlar kim ? Bu bilgi ve belgeleri neden göndermediler ? Bunun sebebi çok önemli. Savcı oraya yazmış. Türkiye bu bilgi ve belgeleri göndermedi. Bu yüzden işin yoğunluğu oluşmadığı için bizim alanımıza girmiyor. İsrail'i ilk defa avucumuzun içine almışız. Ama siz belgeleri göndermiyorsunuz. İnşallah bunları hepsi deşifre olacak. İçeride başka truva atları var mı. Mavi Marmara siyonistlerin deşifre olma alanıdır. Türkiye bir bütün olarak İsrail'e bir dik duruş sergiledi. Bu iş de görevli olan bürokratlar, diplomatlar ve siyasetçiler de dik duruşu devam ettirmeleri gerekiyordu.. Mahkeme belgeler gelirse yeniden yargılarız diyor."


"İHH İSRAİL İÇİN BÜYÜK TEHDİT"
İsrail Dışişleri Bakanı'nın "İHH İsrail için büyük bir tehdit" sözlerini hatırlatan Yıldırım, "Bakan bu sözleri söyledikten 2 gün sonra Kilis depomuza baskın oldu. İsrailli bakan orada bağırıyor, burada birileri harekete geçiyor. Başka paraleller de var. Uluslararası mahkemeye bilgi göndermeyen truva atları da var halen. Onlar da tespit edilecek inşallah. Onların o eski paralelle ilgisi yok. Türkiye'nin içerisinde başka paraleller de var. Her şeyi bir yere yüklemeyin. Bu sözüme dikkat edin. Başka paraleller de var" ifadelerini kullandı.


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...