İnan Kıraç: Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ı kurtardı

İnan Kıraç: Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ı kurtardı

SPOR Haberleri

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Başkan Duygun Yarsuvat'ın Galatasaray'ı kurtardığını dile getirdi.

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi'nin mezunlar gününde başkan Duygun Yarsuvat ve bir dönem önce başkanlık yapan Ünal Aysal hakkında açıklamalarda bulundu.


''YARSUVAT GALATASARAY'I KURTARDI''
İnan Kıraç, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın Galatasaray'ı kurtardığını söyledi. İnan Kıraç, Duygun Yarsuvat'ın Galatasaray'ı mükemmellik seviyesine getireceğini belirtirken, ''Galatasaray'ı bana göre kurtardı. Duygun'un dernek başkanlığı ve rektörlük gibi vasıfları çok önemli. Seveni sevmeyeni çoktur ve enteresan bir adamdır. Ayrıca iyi de bir avukattır. Baktı ki camiada sorun büyüyor bu sorunun içine kendini attı. Bu nedenle kendisini kutluyorum. Akıllıca bir hareketi de 6 ay görev süresi demesi oldu. Göreceksiniz ki bu süre içinde Galatasaray güzel günlerini yakalayacaktır'' ifadelerini kullandı.


''AYSAL GİBİSİ ZOR GELİR''
Eski başkan Ünal Aysal hakkında da konuşan Duygun Yarsuvat, Aysal'ı üzdüklerini söylerken, onun gibi bir başkanın bir daha zor bulunacağını belirtti ve ''Ünal Aysal gibi bir başkan bir daha zor buluruz gibi geliyor. Onu kırdık, üzdük. Aysal görevi devrealdığı dönemd çok kırık bir yapı vardı ve borçlar epey fazlaydı. Oy verdiğim o ekip zamanı geldi çok değişik ve olmayacak işler yaptı, kendi içinde ikiye bölündüler'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...