Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun halktan 'Bize 4 yıl verin' isteğine cevap verdi: "Bu millet size 4 dakika bile vermez..."

İşte o konuşmadan satır başları

Her şehir bize ilham verir, her şehirden bir şey öğrenir. Benim enişteniz olarak şahsi yakınlığım dışında tarihi silsileye de dikkat çekerim. Buralar bir cihan devletinin tohumlarının atıldığı topraklardır.Adnan Menderes'in ilk meşaleyi yaktığı topraklardır. nbsp;AK Eğer bir ülkede böylesine dava aşkına dolu, bayrak aşkıyla dolu bir gençlik varsa bu ülkenin geleceği parlaktır. Eskişehir için harman şehir demiştim. Eskişehir'de Balkanlılar vardır, Kırım vardır, Kafkaslar vardır.Eskişehir bir harmandır,Eskişehir yiğitlerin harman olduğu şehirdir.
"O MEZAR TAŞLARI BU TOPRAKLARIN TAPUSUDUR"
Bizim siyaset felsefemizin birinci temeli Cumhuriyetimizin ve Devletimizin sürekliliğidir, bir an bile bu emanet bilincini terk etmeyeceğiz.. Tarihimiz birdir. Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet ve demokrasi bir bütündür parçalanamaz.Sizin küçük gördüğünüz mezar taşlarını bu toprakların tapusudur, biz o mezar taşlarına sahip çıkacağız. Balkanlarda bizim mirasımızı tahrip etmek isteyen komünist rejimler önce mezar taşlarımızı yıktılar çünkü biliyorlardı ki o mezar taşları durdukça biz orada olacağız.Biz istiyoruz ki bilgisayar çağını yakalayan nesiller gibi dedelerinin mezar taşlarını da okuyabilen nesiller yetişsin.
"İLMİK İLMİK BAĞLIYORUZ"
Ortaçağ Avrupa'da karanlıktı bizim ortaçağımız vahiyle müjdelenmişti. Biz Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet ve Demokrasinin çizgisinde Cumhuriyetin 100. yılına yürüyoruz.Doğu ve Batı'yı ilmik ilmik birbirine bağlıyoruz ve bağlamaya kararlıyız. Biz Doğu ve Batı'ya Kuzey'den Güney'e selam, aşk ve istiklal taşırız. Doğu ile Batı Kuzey İle güney kardeştir. Allah şahit olsun ki bu kardeşlik için gerektiriyorsa yapacağız. nbsp;
"DEMOKRASİ DERSİ VERMEYE HAZIRIZ"
Önce Gezi provokasyonunu yaptılar daha sonra 10 Ağustos'da halkımız ilk defa Cumhurbşakanı'nı seçti bu defa da 6-7 Ekim olayları ve Kobani provokasyonlarına yöneldiler.Bir ülkede siyasi istikrar varsa ekonomik istikrar da vardır.Ne Cumhurbaşkanımıza ne de Cumhurbaşkanlığı makamının yıpratılmasına asla izin vermeyiz.MHP, CHP'den daha çok tek parti dönemine sahip çıkmaya başladı. Hep birlikte gelin Hepinize demokrasi dersi vermeye hazırız.
nbsp;"BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL"
Önümüzdeki yıl sadece mazlumların sesi olmayacağız dünyanın gelişmiş en büyük 20 ekonomisinin de liderliğini yapacağız. Anadolu'daki ilk Başkentimiz olan Konya cihan başkenti olan İstanbul ve Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara Eskişehir üzerinden buluştu. Eskişehir stadının yeri Türk Dünyası Meydanı olacak.56 dönümlük bu alan dünyanın en büyük meydanı olacak.Eskişehir'de bizim dönemimizde 125 milyon fidan dikildi. Biz Anadolu'daki ve Trakya'daki her bir fidanın bekçisi ve takipçisiyiz. Vandallara, şiddet yanlılarına bu meydanları bırakmayacağız. Bu vatan sahipsiz değildir.
"BU MİLLET SANA 4 DAKİKA BİLE VERMEZ"
Yalova Belediye başkanı kesilen ağaçlardan Kılıçdaroğlu'nun haberi olduğunu söyledi, eğer haberin varsa özür dile yoksa Belediye Başkanına hesap sor. Kılıçdaroğlu vatandaşa 'bana 4 yıl verin' diyor. Bu millet sana 4 dakika bile vermez. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...