Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Netanyahu ABD'deki casuslarını istedi

/ Kaynak: AA
Netanyahu ABD'deki casuslarını istedi

DÜNYA Haberleri  / AA

Netanyahu, 30 yıldır cezaevinde olan Jonathan Pollard'ın serbest bırakılmasını istedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'de hapis yatan Yahudi kökenli casus Jonathan Pollard'a alişkin, "Neredeyse 30 yıl aradan sonra artık Pollard'ın serbest bırakılmasının zamanı gelmiştir. Zaten ödemesi gereken bedeli ödedi" dedi.
Netanyahu, kabine toplantısının başlangıcında yaptığı konuşmada, Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Yossi Cohen'in, toplantıda bölgedeki diplomasi ve güvenlik durumu hakkında bilgi vereceğini belirterek, Ortadoğudaki gelişmeleri yakından takip ettiklerine dikkati çekti.
ABD istihbaratında çalışırken devlet sırrı statüsündeki bilgileri İsrail istihbaratına sızdırırken yakalanan ve 1987'den beri hapis yatan Jonathan Pollard'a da değinen Netanyahu, "Bu hafta içerisinde Pollard'ın eşi Esther ve ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile konuştum. Kerry'ye Pollard'ın sağlık durumunun kötü olmasının, kendisinin serbest bırakılması için ek bir gerekçe oluşturduğunu söyledim. Neredeyse 30 yıl aradan sonra artık Pollard'ın serbest bırakılmasının zamanı gelmiştir. Zaten ödemesi gereken bedeli ödedi ve en azından kendisiyle aynı durumda olanların gördüğü muameleyi hak etmektedir" diye konuştu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...