Bir efsane sona erdi

Bir efsane sona erdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uzun bir dönem Fenerbahçe forması giyip kaptanlık yapan Alex De Souza futbol kariyerini noktaladı

F.Bahçe tarihinin en başarılı yabancısı Alex de Souza, aktif futbol yaşantısını bitirdi. Brezilya Serie A'nın 38. haftasında Coritiba ile Bahia'yı karşı karşıya getiren maçta, Alex'in takımı Coritiba, 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandı. Bahia'yı 2-0 öne geçiren golleri Henrique Almeida, (13) ve Romulo (27) attı. Coritiba'nın gollerini ise Ze Eduardo (35), Dudu (86) ve Keirrison'dan (90+5) geldi. Ze Eduardo ve Dudu golleri kaptanları Alex'e hediye ettiler. Keirrison, golden sonra büyük bir coşkuyla Alex'e koştu ve tüm takım birlikte sevinçle golü kutladı.

Eşi Daianne'ye sarıldı
80'de bir frikik sonrası yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gören Alex, iki kez çok yaklaşmasına rağmen kariyerinin son maçında golle buluşamadı. 87'de gözyaşları içerisinde eşi Daianne Mauad'a ve çocuklarına sarılarak sahayı terkeden Alex, tribünler tarafından ayakta alkışlandı. Coritiba'ya uzun yıllar hizmet eden Alex'in jübilesine büyük ilgi gösteren taraftarlar, ellerinde "Teşekkürler Alex" yazılı bayraklar ve flamalar taşıdı. Kimi taraftarlar ise Alex içerikli teşekkürler giydi. Bazı taraftarlar ise Alex'in F.Bahçe formasıyla tribünlerde yerlerini aldı. Bahia ise 37 puanla küme düştü.

Fenerbahçe bayrağı açtı
245'i ligde olmak üzere 344 kez giydiği sarı-lacivertli forma altında rakip filelere 172 gol (136'sı ligde) atan ve 150 asist yapan Alex de Souza, maçtan önce Fenerbahçe bayrağı açtırdı. F.Bahçe ve Coritiba bayrağı birlikte dalgalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...