Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'in izinden gidiyor

Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'in izinden gidiyor

SPOR Haberleri

Genç hoca, presten ödün vermeyen ve kanatlardan da hızlı bindirmelerle "Önce hücum" diyen kurgusuyla İmparator'un G.Saray'ını hatırlattı

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu fırtınası esmeye devam ediyor. Önce kupada Eskişehirspor'u önceki gün de Akhisar Belediyespor'u Arena'da dize getiren sarı-kırmızılılar artık geleceğe umutla bakıyor. Ortaya konulan yüksek performans, futbolcuların hırsı ve coşkusu 'tanıdık sistem'le birleşince Galatasaray taraftarını mest etti. Hamza Hamzaoğlu'nun seçtiği oyun kurgusu, Fatih Terim'in sarı-kırmızılı takıma geldiği son dönemdeki tercihini hatırlattı. İmparator, o dönem Elmander'i önde, Necati Ateş'i hemen arkada oynatarak çift forvetle gol aramıştı. Presten ödün vermeyen ve kanatlardan da hızlı bindirmelerle "Önce hücum" diyen Terim'in modelini örnek alan Hamzaoğlu, Umut Bulut'u önde Burak'ı da arkada oynatarak Akhisar Belediyespor maçından tam verim aldı. Hamzaoğlu'nun forvetin yanı sıra Terim'in ilk dönemde vazgeçmediği oyunculardan olan ancak daha sonra kaybolan Emre Çolak'ı da ilk 11'de forma vermesi dikkat çekti.

"Terim'den öğrendik" demişti

Genç teknik adamın da vazgeçilmezleri tıpkı ustasının olduğu gibi oyunu kanatlara yaymak ve sıkı pres… Zaten Akhisar galibiyetinin ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da "Bir haftada çok şey değiştirmeniz mümkün değildi. Coşkulu futbol oynamayı Fatih Terim'den öğrendik. Çırak, ustadan öğrenir. Taraftar böyle futbol istiyor" açıklamalarında bulunmuştu. Fatih Terim'in son döneminde üst üste iki şampiyonluk gören Galatasaray, Avrupa'da da başarılı sonuçlara imza atmıştı. Sarı-kırmızılı camiada Hamza Hamzaoğlu'nun ilerleyen haftalarda göstereceği performans merakla bekleniyor.

Sneijder'in menajerinden çarpıcı açıklama

Hamzaoğlu özür diledi
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers önemli açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası sırasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Sneijder'i eleştirmiş ve ikilinin ilk buluşmasında objektiflere mutlu bir tablo yansımıştı. Bu olayın perde arkasını anlatan Albers, "Yeni teknik adam ile ilgili ilk düşüncesi olumlu. Kendisi çok mutlu. Hamza Hamzaoğlu, Sneijder'den özür diledi" dedi. Albers, oyuncusunun Prandelli'nin gidişine sevindiğini de söyleyerek, "Sneijder'e Inter ve Manchester United'den şimdilik bir teklif yok. Eşi hamile. 'Çocuğunu Amerika'da doğurmak istiyor' haberleri var ama bu gerçek değil. İstanbul'da kalmak istiyor" şeklinde konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...