Bülent Arınç'tan kafa karıştıran açıklama

/ Kaynak: AA
Bülent Arınç'tan kafa karıştıran açıklama

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Yunusemre İlçe Kongresi'nden önemli açıklamalarda bulundu.

İç ve dış güçlerin tek dertlerinin AK Parti'nin iktidardan gitmesi olduğunu ve bunun için bin bir türlü şeytanlıklar düşünüldüğünü söyleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Onlar gitsin de Türkiye ne olursa olsun diyorlar. Peki biz gidersek ülke nasıl yönetilecek? Orası önemli değil. 'Bunlar gitsin ülke yansın, yıkılsın önemli değil.' Önümüzdeki seçimler çok önemli.
Yeni komplolarla karşı karşıyayız. Bunlardan biri Anayasa Mahkemesi'ne başvuran 3 partinin teklifinin kabul edilip edilemeyeceği söz konusudur" dedi.
AK Parti Manisa Yunusemre İlçe Kongresi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, milletvekilleri, ilçe teşkilatı katılımıyla gerçekleştirildi.


"YENİ KOMPLOLARLA KARŞI KARŞIYAYIZ"
İç ve dış güçlerin tek dertlerinin AK Parti'nin iktidardan gitmesi olduğunu ve bunun için bin bir türlü şeytanlıklar düşünüldüğünü anlatan Arınç şöyle devam etti: "Onlar gitsin de Türkiye ne olursa olsun diyorlar.
Peki biz gidersek ülke nasıl yönetilecek? Orası önemli değil. 'Bunlar gitsin ülke yansın, yıkılsın önemli değil.' Önümüzdeki seçimler çok önemli. Yeni komplolarla karşı karşıyayız. Bunlardan biri Anayasa Mahkemesi'ne başvuran 3 partinin teklifinin kabul edilip edilemeyeceği söz konusudur. Yüzde 10'luk barajdan konuşuluyor.
Geçmişte biz hep barajın altında kaldık. En çok şikayet etmesi gereken bizdik. Bir de o zaman yüzde 10 yoktu, birinci bölgelerde yüzde 25'lerde baraj vardı. Biz kurulduğumuz zaman barajdan şikayet etmedik. Çünkü biz iktidar olma hedefiyle kurulduk. Ve hamdolsun bütün barajları yıktık geldik.
Bu davayı açanlar Saadet Partisi ile Demokratik Sol Parti ve Büyük Birlik Partisi bunların potansiyeli yüzde 3. Barajı kaldırsak yüzde 2 ile iktidar olacaklar. Baraj kaygımız yok ama bir kurnazlığı ortaya koymaları rahatsız ediyor. Seçim barajı yapılmaması sizin barajları konuşmaya hakkınız yok.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...