Netanyahu, yahudi casusunu istedi

Netanyahu, yahudi casusunu istedi

DÜNYA Haberleri

Netanyahu, ABD istihbaratında çalışırken devlet sırrı statüsündeki bilgileri İsrail'e sızdırırken yakalanan Jonathan Pollard'ın serbest kalmasını istedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD istihbaratında çalışırken devlet sırrı statüsündeki bilgileri İsrail istihbaratına sızdırırken yakalanan ve 1987'den beri hapis yatan Yahudi kökenli casus Jonathan Pollard'ın serbest bırakılmasını istedi. Netanyahu, "ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile konuştum. Pollard'ın sağlık durumunun kötü olmasının, kendisinin serbest bırakılması için ek bir gerekçe oluşturduğunu söyledim. Neredeyse 30 yıl aradan sonra artık Pollard'ın serbest bırakılmasının zamanı gelmiştir. Zaten ödemesi gereken bedeli ödedi ve en azından kendisiyle aynı durumda olanların gördüğü muameleyi hak etmektedir" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...