Geliri ile Ronaldo'yu solladı!

Geliri ile Ronaldo'yu solladı!

DÜNYA Haberleri

'Grumpy Cat' olarak tanınan dişi kedi, internette ün kazandığı iki yıl içinde sahibine yaklaşık 100 milyon dolar kazandırdı.

Somurtkan görünümü sebebiyle internet yıldızı haline gelen, hakkında çok satılan bir kitap yazılan ve film çevrilen Somurtkan Kedi (Grumpy Cat), sahibine büyük bir servet kazandırdı.

64 milyon sterlinlik bir servet kazanması da kedinin yüzüne gülümseme getirmedi. Kedi, iki sene önce görüntüsünün YouTube'a konmasıyla şöhrete kavuşmuştu. Görüntüsü 15,7 milyon kere seyredilen kedi, Hollywood yıldızları Nicole Kidman, Cameron Diaz ve Matthew McConaughey ve nbsp;Christiano Ronaldo'dan nbsp;daha fazla kazanç elde etti.

Kedinin ABD'nin Arizona eyaletindeki sahibi Tabatha Bundesen, "Kedim bu kadar kısa bir sürede inanılmaz bir başarı elde etti. Hayal edilemeyecek, akıllara ziyan bir başarı gerçekleştirdi" dedi. Tabatha, garsonluk yaparken kedisinin şöhret kazanmasıyla işi bıraktığını, o zamandan beri telefonlarının susmak bilmediğini söyledi. Kedinin Instagram'da 521.000, Twitter'da 255.000 takipçisi var. Somurtkan Kedi'nin fotoğrafları takvimler, kupalar ve tişörtleri süsledi. "Grumpy Cat: A Grumpy Book" isimli kitap, çok satılan kitaplar arasına girerken Hollywood'da da Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (Somurtkan Kedi'nin En Kötü Noel'i) milyonlarca seyirci topladı.

Geliri ile Ronaldo'yu solladı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...