Mustafa Pektemek 2 ameliyat birden olacak

/ Kaynak: DHA
Mustafa Pektemek 2 ameliyat birden olacak

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor maçında rakibiyle çarpışarak sakatlanan siyah-beyazlı oyuncu Mustafa Pektemek, burnu ve yüzü olmak üzere iki farklı ameliyat edilecek

İlk müdahaleleri Konya Meram Tıp Fakültesi'nde yapıldıktan sonra bu sabah ambulans uçakla İstanbul'a getirilen Mustafa Pektemek bu gün özel bir hastanede burnu ve yüzü olmak üzere iki farklı ameliyata girecek. Mustafa Pektemek'in sağlık durumu ile ilgili bilgi veren kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık Mustafa Pektemek'in iyileşmesinin en iyimser ihtimal ile 3 aydan önce olmayacağını söyledi. Ertuğrul Karanlık Pektemek'in önce kulak-burun-boğaz doktoru ardından da estetik doktoru tarafından ameliyat edileceğini belirterek iki farklı bölgede kırıklar olduğunu ve burnunun çabuk iyileşmesine rağmen yüz bölgesindeki hassasiyetten dolayı iyileşmesinin 2-3 ayı bulacağını ifade etti.


Ertuğrul Karanlık son olarak, dün gece Mustafa'yı ziyaret eden takım arkadaşlarının maçın 3-0 bittiğini söylemelerine "Keşke maçı kaybetseydik de Mustafa'ya bir şey olmasaydı" dediğini dile getirdi.
Mustafa Pektemek 2 ameliyat birden olacak

FİKRET ORMAN: ALLAH HERKESE TEDAVİSİ OLAN HASTALIK VERSİN
Mustafa Pektemek'i hastanede ziyaret eden başkan Fikret Orman ziyaret çıkışı yaptığı açıklamada "Allah herkese tedavisi olan hastalık versin,bizim için önemli olan Mustafa'nın sağlığı"diye konuştu.


Fikret Orman "önemli darbe aldı ama korkulacak bir şey yok.Bizim için en önemli şey oyuncunun yaşamsal ve sağlık konuları.Gözünde, beyninde bir şey yok.İyileşme süreciyle alakalı doktorlar bilgi verebilirler.
Mustafa ile beraberdik keyfi yerinde.Ameliyat olacak.Allah tedavisi olan hastalık versin hepimize, herkese"diye konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...