Dikkat! Yeni dönem başlıyor

/ Kaynak: AA
Dikkat! Yeni dönem başlıyor

Ekonomi Haberleri  / AA

Boğaziçi Eklektrik'ten büyük kolaylık... Kişiler artık online işlem merkezi üzerinden abone olabilecek ve kayıt sonrası işlemlerini de yapabilecek.

CLK Boğaziçi Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, online işlem nbsp;merkezi sayesinde vatandaşlar kolayca "abonelik, tahliye, güvence iade, tarife nbsp;değişikliği" gibi başvurularını ekstra herhangi bir işlem yapmasına ya da nbsp;herhangi bir hizmet noktasına gitmesine gerek kalmadan internetten nbsp;gerçekleştirebilecek. nbsp;"www.clkbogazici.com.tr" sitesinden yapacağı abonelik işlemi sonrası nbsp;vatandaşlar kuryenin kapısına kadar getireceği sözleşmeyi imzaladıktan sonra CLK nbsp;Boğaziçi Elektrik'ten hizmetini almaya başlayabilecek. nbsp;Aboneler, "yeni abonelik, tahliye, güvence bedeli iadesi, tarife nbsp;değişikliği" işlemlerine ait taleplerini bu uygulama aracılığıyla ilettiklerinde, nbsp;"işlem sonuçlandı" bilgisi SMS servisiyle kendilerine ulaştırılacak. nbsp;Açıklamada görüşlerine yer verilen, CLK Boğaziçi Elektrik Perakende nbsp;Satış A.Ş Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, "Online İşlem Merkezi ile abonelik ve nbsp;abonelik sonrasına ait işlemleri başvuru anında gerçekleştirebilen ve işlem nbsp;başlangıcından sonuna kadar kesintisiz çözüm sağlayan ilk enerji şirketiyiz. nbsp;Hizmetin tanımını artık şirketlerin değil, müşterilerin yaptığı yeni pazarlama nbsp;dünyasında, hayata kolaylık sağlayan çözümleri sunmaya başladık" ifadelerini nbsp;kullandı. nbsp;
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...