Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan evinde prestij peşinde

Aslan evinde prestij peşinde

SPOR Haberleri

Avrupa arenasında hiç bir iddiası kalmayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezondaki son maçında Arsenal'i ağırlıyor

Şampiyonlar Ligi'nde son maçına çıkacak sarı-kırmızılılar, 15 dakikası basına açık antrenmanla Arsenal karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Tedbir amacıyla dinlendirilen Chedjou'nun çıkmadığı antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildiği belirtildi. Basın toplantısında, sahaya süreceği kadroyu açıklayan Hamzaoğlu, sadece savunmada Chedjou'nun yerine kimi oynatacağı konusunda karar veremediğini söylemişti. Genç teknik adamın Hakan Balta'da karar kıldığı belirtildi. nbsp; İsmi UEFA listesinde bulunmayan Koray Günter ise savunmada forma giyemeyecek. Bu arada Cim-Bom'un tecrübeli ismi Hamit Altıntop, dünkü idman öncesinde 32. yaş gününü kutladı. Hamit, Sabri'nin elinden doğum günü pastasını yedi.

Arsenal maçının son hazırlıklarını dün gerçekleştiren Galatasaray, gruptaki son maçından galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Cim-Bom'un aksine Arsenal ise İstanbul'da hiç idman yapmadı.

Wenger: Türkler gururlu insanlar

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, grupta her iki takımın da iddiasız kalmasının bir önemi olmadığını söyledi, Türk takımlarının gururlu bir yapısı olduğuna vurgu yaptı.

Fransız teknik adam, "Türkler çok gururlu insanlardır. Ne olursa olsun bırakmayacaklar. Ne Şampiyonlar Ligi'nde varlar ne de Avrupa Ligi'ne gidebiliyorlar. Bu nedenle maçı galip bitirmek isteyeceklerdir" diye konuştu.

Karşılaşma öncesi hem Stoke City yenilgisi hem de sakatlık nedeniyle biraz sıkıntıda olduklarını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Rakibimiz Galatasaray, Türkiye'de yoğun bir taraftar desteğine sahip olan bir takım. Zor bir maç" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...