Taffarel, Gaziantepspor maçı primini çalışanlara dağıttı

Taffarel, Gaziantepspor maçı primini çalışanlara dağıttı

SPOR Haberleri

Claudio Taffarel, teknik sorumlu olduğu için verilen Gaziantepspor maçı primini çalışanlara dağıttı.

Gaziantepspor maçında takımı sahaya çıkaran Brezilyalı kaleci antrenörü, hesabına yatırılan 15 bin doları, malzemeciden, masöre, güvenlik görevlisinden tercümana kadar Florya'daki personele dağıttı, çalışanlar, "Adam gibi adam" yakıştırmasını yaptı.


Galatasaray'da Prandelli'nin ayrılmasıyla takımı Gaziantepspor maçına çıkaran Claudio Taffarel, sadece teknik adam değil, "Adam gibi adam" olduğunu bir kez daha kanıtladı.


Sarı-kırmızılıların boşta kaldığı anlarda imdada yetişen Taffarel, İtalyan çalıştırıcının ayrılığının ardından takımı Gaziantepspor karşılaşmasına çıkardı. Cim-Bom, zor da olsa maçı 1-0 kazanarak üç puana ulaştı. Bunun üzerine yönetim, bu karşılaşmanın primlerini teknik heyet ve futbolcuların hesaplarına yatırdı.


Takımın başında teknik sorumlu olarak çıkan Taffarel'in payına da 15 bin dolar düştü. Ancak Brezilyalı kaleci antrenörünün bu paraya hiç dokunmadığı ortaya çıktı. Karşılaşma sonrasında da, "Teknik sorumlu olmam. Teklif ederlerse istifa ederim!" diye konuşan Taffarel, bu primi Florya'da görev yapan personele dağıttığı ortaya çıktı. Taffarel'in güvenlik görevlisinden malzemeciye, masörden tercümana kadar diğer personellere yaptığı bu jest takdir toplarken, çalışanlar, "Adam gibi adam" yakıştırmasını yaptı.


Yönetimin de Brezilyalı futbol adamının bu hareketinden çok etkilendiği bildirildi. Taffarel'in, "Göz önünde olmayan gerçek kahramanlar onlar. Biz iyi bir ekibiz ve herkesin bir görevi var. Gaziantep maçını kazanmak benim için de çok önemliydi. Ancak ilk olarak onlar bana güvendi" dediği öğrenildi. Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...