Caferağa boşaltılıyor

/ Kaynak: DHA
Caferağa boşaltılıyor

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kadıköy'de sanat merkezi olarak kullanılan Caferağa Mahalle Evi'ne sabah saatlerinde gelen polis binayı boşaltmaya başladı.

Kadıköy'de sanat merkezi olarak kullanılan Caferağa Mahalle Evi'ne sabah saatlerinde gelen polis, sokağı yaya ve araçlara kapattıktan sonra binayı boşaltmaya başladı. Maliye Bakanlığı'na ait olduğu gerekçesiyle boşaltılması istenen Mahalle Evi için çevre sakinleri müzik ve sloganlar eşliğinde protesto başlattı.Caferağa Mahallesi Hacı Şükrü Sokağı'nda bulunan ve sanat merkezi olarak kullanılan Mahalle Evi'ne geçtiğimiz hafta tebligat gönderilmişti. Tebligatta binanın Maliye'ye ait olduğu gerekçesiyle boşaltılması istenmişti. Bu sabah erken saatlerde Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mahalle Evi'ne geldi. Polis ekipleri, sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Sokak başına da güvenlik önlemi olarak çevik kuvvet polisi yerleştirildi. Binadaki eşyalar özel nakliye araçlarına yüklendiği sırada mahalleli de protesto gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, müzik çalarak ve "Gönlümüzün sarayı mahalle evi" nbsp;şeklinde slogan attı.
Protesto devam ediyor.
Caferağa boşaltılıyor

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...