Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tanju Çolak şampiyon olacak takımı açıkladı!

/ Kaynak: İHA
Tanju Çolak şampiyon olacak takımı açıkladı!

SPOR Haberleri  / İHA

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Tanju Çolak, bu sezon şampiyonluk ipini Beşiktaş'ın göğüsleyeceğini söyledi.

Bursa'ya tedavi amaçlı gelen eski futbolcu ve futbol yorumcusu Tanju Çolak, İHA'ya açıklamalarda bulundu. Bursaspor Kasımpaşa maçını heyecanla seyrettiğini ifade eden Çolak, "Bursaspor harika şeyler yaptı. Kasımpaşa gibi bir takımı yenmek her babayiğidin harcı değil. Kasımpaşa, çok tecrübeli, çok yetenekli ama ruhları yok. Bu bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren Bursaspor'un hakkaniyetiyle aldığı 5-1'lik galibiyet var. Volkan'ından kalecisine kadar, Şenol Hocasından seyircisine kadar hepsini tebrik ediyorum. Bursaspor tekrar eski günlere doğru yelpaze açmış durumda. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam eder, eski günlere döner" dedi.


TANJU ÇOLAK'TAN BURSASPORLU OZAN TUFAN'A ÖVGÜ
"Milli Takım'a giden Ozan Tufan iyi" diyen Tanju Çolak, "Ozan Tufan'ın gol atmasından öte, başarısı, takıma verdiği iyi niyeti, koşması, top tekniği, kalitesine bakmak lazım. Bursaspor bugüne kadar hep kaliteli futbolcular çıkardı. Bundan sonra da çıkaracaktır. Bursaspor şampiyon olamaz. Ligde ilk 5-6 sırada olacaktır. Yakışan da budur. İnşallah iyi neticeler alırlar" diye konuştu.


"LİGDE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ OLUR"
Ligde şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı daha avantajlı gördüğünü ifade eden Tanju Çolak, "Beşiktaş, daha çok isteyen, daha çok arzu eden, daha ısıran, daha çok inanmış, daha çok birbirine destek olan bir görüntü çiziyor. Beşiktaş, Trabzon maçını hakkaniyetiyle, öpe öpe aldılar dersek daha doğru olur. Hiçbir pozisyon vermediler, çok iyi oynadılar. Skor daha farklı olabilirdi ama olsun, 3-0 da net bir skor" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...