HSBC Türkiye'de üst düzey atama

HSBC Türkiye'de üst düzey atama

Ekonomi Haberleri

HSCB Küresel Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcılığına Hulusi Horozoğlu getirildi.

2012 yılında HSBC Türkiye'ye katılan Hulusi Horozoğlu, banka bünyesinde Küresel Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Halka Arzlar alanlarından sorumlu olacak.
HSBC Türkiye'de Borç ve Global Sermaye Finansmanı Başkanı olarak görev yapan Hulusi Horozoğlu, banka bünyesinde Küresel Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Hulusi Horozoğlu yeni görevi çerçevesinde Küresel Bankacılık/Uluslararası Kuruluşlar, Finansal Kurumlar Grubu, Borç Finansmanı, Yatırım Bankacılığı, Şirket Birleşme ve Satın Almaları ile nbsp;
HULUSİ HOROZOĞLU KİMDİR
Hulusi Horozoğlu, Eylül 2012'de HSBC Türkiye'ye katılmadan evvel Citigroup'ta Dubai merkezli olarak Suudi Arabistan ve Umman Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Başkanı olarak görev yapıyordu. Hulusi Horozoğlu daha öncesinde de yine Citigroup Dubai'de Borç ve Sermaye Piyasaları, Sendikasyonlar, Yapılandırılmış Finansman ve İslami Finans Direktörü olarak çalışmıştı. Bankacılık alanında 15 yıllık tecrübesi bulunan Hulusi Horozoğlu, Ortadoğu'daki pek çok ülkenin yanı sıra Asya, Afrika, Rusya ve Türkiye'de borç ve sermaye piyasası alanında ilklere imza atmış, büyük ölçekli finansman işlemlerini yönetmiştir. Horozoğlu'nun bugüne kadar yönettiği bu türden işlemlerin sayısı 200'ün üzerindedir. Hulusi Horozoğlu Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezundur.


nbsp;
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...