Bütçe maratonu başlıyor

/ Kaynak: AA
Bütçe maratonu başlıyor

Ekonomi Haberleri  / AA

13 gün sürecek 2015 yılı bütçe görüşmelerinin ilk gününde Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli konuşacak.

TBMM Genel Kurulu'nda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın yarın başlayacak görüşmelerinde, Hükümet, gruplar ve iki milletvekili kişisel olarak söz alacak.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in sunumunun ardından sırasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, nbsp;HDP Grubu adına Grup Başkanvekili ve Bingöl Milletvekili İdris Baluken ile Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, AK Parti Grubu adına Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber ile Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, MHP Grubu adına Genel Başkan Devlet Bahçeli konuşacak. İki milletvekilinin kişisel görüşlerini ifade edeceği görüşmelerde Hükümet adına Başbakan Ahmet Davutoğlu kürsüye çıkacak. Hükümet ve gruplar adına konuşmalar birer saat, kişisel konuşmalar ise 10'ar dakika olacak. nbsp;
Genel Kurul'un 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı'nın görüşmeleri, tatil günleri dahil 13 gün sürecek ve 22 Aralık Pazartesi günü tamamlanacak. nbsp;Genel Kurul, her gün saat 11.00'den günlük programın tamamlanmasına kadar çalışmalarına devam edecek. nbsp;
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...