Messi'den doping kontrolüne tepki

/ Kaynak: AA
Messi'den doping kontrolüne tepki

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Messi, doping kontrolüne çağrılan 5 kişi arasında hem idrar hem de kan örneği alınan tek isim olmasına tepki gösterdi

Aralarında Messi'nin de olduğu 5 Barcelona oyuncusunun, dün doping kontrolünden geçirildiği ortaya çıktı. Arjantinli golcü, kendisiyle beraber Andres Iniesta, Ivan Rakitic, Claudio Bravo ve Jordi Alba'dan doping numunesi alınması sonrası, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da bir fotoğrafını paylaştı. Messi, fotoğrafın yanında yazdığı mesajda, "Hem idrar hem de kan testinin sadece kendisine yapıldığını" öne sürdü ve "Garip değil mi" diyerek tepkisini paylaştı. İspanyol basını da Messi dışındaki diğer 4 futbolcunun doping testlerinden sadece birine alındığını yazdı. UEFA'nın koordinatörlüğünde yapılan doping kontrolünün İspanya'daki Spor Yüksek Konseyi'ne bağlı Spor Sağlığını Koruma Kurumu tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.
Son dönemde formda olan ve art arda rekorlar kıran Messi, son 4 maçında 3 kez hat-trick yapmıştı.
nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...