Başbakan'dan Demirtaş'a sert yanıt

Başbakan'dan Demirtaş'a sert yanıt

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Polonya ziyareti dönüşü uçakta açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Polonya ziyareti dönüşü uçakta açıklamalarda bulundu.
"Çözüm sürecinden rahatsız olan çok çevreler var" diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Demokratik taleplere açığız ama şiddete karşıyız" dedi.
Silahların bırakılması ve Türkiye'nin terk edilmesi konusunda gerekli adımların atılmadığını söyleyen Başbakan Davutoğlu, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "güvenlik paketini sokakta engelleriz" açıklamalarına da sert tepki göstedi.
'DEMİRTAŞ'IN AÇIKLAMALARI SORUMSUZCA' nbsp;
Demirtaş'ın açıklamalarının sorumsuzca olduğunu belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Uyarıyorum. Dökülecek her türlü kandan Demirtaş sorumludur. Değişiklik yok, kamu düzeni Demirtaş'a da lazım " şeklinde konuştu.
'HER TÜRLÜ MASKEYİ İNDİRİRİZ' nbsp;
"Paralel yapıyla örgüt birlikte hareket ediyor" diyen Başbakan Davutoğlu, "Örgütün nerede kimlerle nerede görüştüğünü biliyoruz. Her türlü maskeyi indiririz" dedi.
'CHP İLE PARALEL YAPI İŞBİRLİĞİ İÇİNDE' nbsp;
Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP ile paralel yapının işbirliği içinde olduğunu da iddia etti.
'ESAS OLAN EHLİYET VE LİYAKATTIR' nbsp;
CHP'nin KPSS sınavlarıyla ilgili iddialarıyla ilgili de konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Esas olan ehliyet ve liyakattır. Yasal süreçte atama yapılmışsa buna kimse karşı çıkamaz " dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu kadroların istisnai kadrolar olduğunu söyleyerek binlerce insana görev yasağı mı getireceksiniz?' diye de sordu.
DEMİRTAŞ 'SOKAKTA ENGELLERİZ' DEMİŞTİ
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bugün'e verdiği röportajda nbsp;"makul şüphe"nin de içinde bulunduğu Güvenlik Paketi'ne tepki göstererek, "Yasayı miting ve eylemlerle engelleyeceğiz. Bu yasayı çıkarırsan ters teper. Korkmaz, sokağa çıkarlar" demişti.

NTV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...