Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ecrin tedavi gördüğü hastaneden taburcu olup, evine geldi

/ Kaynak: AA
Ecrin tedavi gördüğü hastaneden taburcu olup, evine geldi

YAŞAM Haberleri  / AA

Eskişehir'de, 7. kattan düşen ve temizlik işçisi tarafından tutularak hayatı kurtulan Ecrin Esen (4), tedavi gördüğü hastaneden taburcu olup, evine geldi.

Ecrin Esen, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından sağlanan ambulansla evinin bulunduğu Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki evine getirildi. Küçük kız, annesi Yaşar Esen'in kucağında 7. kattaki evine çıktı. Ecrin evde teyzeleri Münevver Kozan ve Nurcan Geyik, dayısı Ahmet Geyik ile ağabeyi Arif Esen tarafından karşıladı. nbsp;Anne Esen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Allah'a kendilerine bugünü gösterdiği için minnettar olduklarını bildirdi. Düştüğü sırada Ecrin'i tutarak hayatını kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz'e teşekkür eden Esen, "ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi sağlık personeline ve yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Allah'ıma binlerce şükür. Çocuklarım, kardeşlerim ve eşim bir arada. Bugün o kadar mutluyum ki anlatamam. Allah'ım bana Ecrin'i ikinci defa verdi" dedi.
Baba Hüsnü Esen de Ecrin'i evde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. nbsp;
Ecrin tedavi gördüğü hastaneden taburcu olup, evine geldi

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...