Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arınç'tan usülsüz atama yalanlaması

/ Kaynak: AA
Arınç'tan usülsüz atama yalanlaması

Politika Haberleri  / AA

Arınç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç'un, kendisine yönelik "usulsüz atama" iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, kendisine yönelik "usulsüz atama" iddialarının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Sayın Haluk Koç'u, başka isimler yanında beni de karalamak amacıyla böyle bir yalana tevessül etmesinden dolayı kınıyorum" ifadesini kullandı.
Başbakan Yardımcısı Arınç nbsp;yazılı açıklamasında, nbsp;Koç'un gündeme getirdiği kendisiyle ilgili "usulsüz atama" iddialarını yalanladı.
Haluk Koç'un basın toplantısında usulsüz atamalarla ilgili bazı kişilere yönelik iddialarda bulunduğunu belirten Arınç, açıklamasında "Bana ait olan iddia ise Metin Karadağ isimli şahsın benim danışmanım olduğu ve TİB'e kaydırılarak, uzman olarak çalıştırıldığıdır. Sayın Koç'un bana yönelik iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Bu şahsı ismen dahi tanımadım ve benimle ilinti kurulmak istenmesini de yadırgadım" ifadelerine yer verdi.
Başbakan Yardımcısı Arınç, TBMM'de yaptığı araştırmada söz konusu kişinin başka bir milletvekilinin danışmanlığını yürüttüğünü, Meclis'te geçici görevli olarak çalıştıktan sonra Mamak Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda çeşitli görevler yaptığını belirterek, 16 yıllık hizmetinin sonunda da BTK İletişim Başkanlığı'na uzman olarak geçtiğini öğrendiğini bildirdi. Arınç, açıklamasına şöyle devam etti:
"Adı geçen kişi ne tarafımdan kadroya alınmış, ne de başka bir kuruma geçişi için tavassutta bulunulmuştur. Sayın Haluk Koç'u, başka isimler yanında beni de karalamak amacıyla böyle bir yalana tevessül etmesinden dolayı kınıyorum. nbsp;Aynı şekilde, hiçbir televizyon ve yazılı basın bu gayriciddi iddiayı sahiplenmezken, şahsıma olan husumetleri sebebiyle gün içinde defalarca haber döndüren iki televizyon kanalını da ayıplıyorum."
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...