Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş adamı cinayetinde Suriyeli çift gözaltında

/ Kaynak: İHA
İş adamı cinayetinde Suriyeli çift gözaltında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da 50 yaşındaki Enver Dündar'ın evinde bıçakla öldürülmesi olayıyla ilgili komşusu ve çalışanı Suriyeli çiftin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda, orman ürünleri ticareti yapan 50 yaşındaki Enver Dündar'dan uzun süre haber alamayan arkadaşı, evine geldi. Kapıyı defalarca çalan Dündar'ın arkadaşı haber alamayınca, durumu polise bildirdi. Polis çilingir eşliğinde eve girdiğinde Dündar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Dündar'ın öldüğü belirlendi.


SURİYELİ AİLEYİ KARŞI DAİRESİNE YERLEŞTİRDİ
Evli ve 1 kız çocuk babası Dündar'ın 2 tırı ile orman ürünleri ticareti yaptığı ve Suriyeli aileye yardım ettiği öğrenildi. Dündar'ın bir ay önce, yanında çalışan Suriyeli aileyi kiracı olarak kendi evinin karşısındaki daireye yerleştirdiği ve iş verdiği kaydedildi. Dündar'ın eşinin ise Bilecik'te bir firmada mühendis olarak çalışan kızının yanında kaldığı ve zaman zaman Antalya'ya evlerine geldiği belirtildi.
Polis cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Suriyeli genç çifti gözaltına aldı. Öte yandan Dündar ve Suriyeli ailenin kaldığı dairenin kapılarına şerit çekilerek mühür vuruldu. Çevresi tarafından hayırseverliği ile bilinen Dündar'ın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...