Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergenekon sanığı pompalı tüfekle öldürüldü

Ergenekon sanığı pompalı tüfekle öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Ergenekon Davası'nda Cumhuriyet Gazetesi'ne molotoflu saldırının zanlısı olan Fatih Derdiyok, dün gece çıkan silahlı çatışmada öldürüldü.

Ergenekon Davası'nda, Cumhuriyet Gazetesi'ne molotof atmaktan yargılanan Fatih Derdiyok, dün gece çıkan silahlı çatışmada öldürüldü. Çatışmada davanın sanıklarından Murat Aplak'ın ağır yaralandığı, olay yerinde olduğu iddia edilen Bora Ballı'nın ise kayıplara karıştığı belirtildi.Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 23.30 sıralarında Esenyurt'ta iki grup arasında silahlı bir çatışma yaşandı. Cumhuriyet Gazetesi'ne 2008 yılında molotof kokteyli atmaktan Ergenekon Davası'nda yargılanan Fatih Derdiyok, Murat Aplak ve Bora Ballı'nın da karıştığı çatışmada Derdiyok hayatını kaybetti.Murat Aplak'ın ağır yaralandığı çatışmaya karıştığı öne sürülen Bora Ballı'nın ise saldırıdan yara almadan kaçtığı ifade edildi.Terörle Mücadele ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili araştırma başlatırken, olayın nedeniyle ilgili kesin bir bilgiye ulaşılamadı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...