Selçuk Şahin'in Alex isyanı

Selçuk Şahin'in Alex isyanı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, sarı lacivertli takımın eski kaptanı Alex de Souza'nın jübilesi sonrası kendisine yöneltilen eleştirilere sert çıktı.

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, eski kaptanı Alex de Souza'nın futbolu bırakmasıyla ilgili yorum yapmadığı için kendisini sosyal medyadan eleştiren taraftarlara sert çıktı: "8 yıl beraber oynadığım birine sanal alemden mi mesaj atacağım? Kendisiyle özel görüştüm ve mutluluklar diledim."

Bazı taraftarların "Yıllarca beraber oynadığın Alex'in futbolu bırakması için neden yorum yapmıyorsun?" şeklindeki eleştirilerine hedef olan Selçuk, bu sözlere Twitter'dan yanıt verdi. Tecrübeli futbolcu, "Alex'e neden tweet atmadın diye soran arkadaşlar, ben 8 yıl beraber oynadığım, kaptanlığımı yapmış birine sanal alemden mi mesaj atacağım? Kendisiyle dün özel konuştum, bundan sonraki hayatında mutluluklar diledim. O yüzden saçma sapan yorumlar yapmayın" ifadesini kullandı.
Selçuk Şahin'in Alex isyanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...