NBA'den Enes Kanter'e 25 bin dolar ceza

NBA'den Enes Kanter'e 25 bin dolar ceza

SPOR Haberleri

NBA takımlarından Utah Jazz'da oynayan Enes Kanter'a, hakeme kızarak ağız koruyucusunu fırlattığı için 25 bin dolar ceza verildi.

Utah Jazz'ın, Sacramento Kings ile Sleep Train Arena'da pazartesi gecesi oynadığı maçın üçüncü çeyreğinde, Dante Exum'dan aldığı pası değerlendirmek isterken, rakip savunma oyuncuları arasında zorlanan ve hata yapan Enes Kanter, pozisyona hakemin düdük çalmasına kızıp, ağız koruyucusunu fırlatması nedeniyle teknik faul aldı. Sacramento Kings'in 101-92 kazandığı maçtaki olayla ilgili NBA'den yapılan açıklamada, Kanter'in 25 bin dolar cezaya çarptırıldığı belirtildi. nbsp; nbsp;
Maçın ardından olayla ilgili açıklama yapan Kanter, "Kaybediyorduk. Bu yüzden kızgındım. Ne olduğunu bilmiyorum ama kızgındım ve sadece tepkimi gösterdim" ifadesini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...